Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Akademisyenlerimiz Tarafından Düzenlenen “Yıldız” Temalı Uluslararası Sergi Açılışına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, kuruculuğunu Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yılmaz’ın üstlendiği ve küratörlüğünü Gönen Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Gökhan Koç’un yaptığı TRPOSTER platformu adı altında “Yıldız” temalı uluslararası sergi açılışına katıldı.

Bandırma Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi açılışına Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Merve Polat, akademisyenler, basın mensupları ve öğrenciler katılım sağladı. 21 ülkeden 81 sanatçının eserlerinin sanatseverlerle buluştuğu serginin açılış konuşmasını Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yılmaz gerçekleştirdi. Akabinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Merve Polat günün anlam ve önemini ihtiva eden bir konuşma gerçekleştirdi.

Sergiye katılım sağlayan sanatçıların eserlerinin sıralandığı açılışta, birinciliğe layık görülen Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Refik Yalur’a ve dereceye giren diğer sanatçılara Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından hediye takdimi yapıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı sergi, 23 Kasım 2023 tarihine kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecektir.