Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, BANSİAD'ın Mart ayı toplantısına konuk olarak katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Sanayi ve İşadamları Derneği BANSİAD'ın Mart ayı toplantısına konuk olarak katıldı. Yemekli toplantıya ayrıca üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa SARI, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem ARIOĞLU ve üniversitemiz öğretim üyeleri de iştirak ettiler.
İlk konuşmayı BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın CÖMERT'in yaptığı toplantıda daha sonra söz alan BANSİAD Yönetim Kurulu Eski Başkanlarından Ali BOR, Bandırma'ya önce fakülte sonrasında ise üniversite kazandırmak adına BANSİAD olarak yaptıkları mücadeleyi anlattı.
Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin kuruluşu için verdikleri katkılardan dolayı BANSİAD'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında üniversitemizin bugünkü durumu ve gelecek dönem yatırımları hakkında BANSİAD üyelerini bilgilendirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, BANSİAD'ın üniversitemize desteğinin devam etmesi temennisinde bulunarak ve teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.