Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024

Rektörümüzden Gençlik ve Spor Bakanına Nezaket Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz ve Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Üniversitemizdeki sportif faaliyetler ve yurtlar hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Üniversitemizde gerçekleştirilen spor etkinliklerinin çeşitliliği ve öğrencilerimize sağlanan imkanlar hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, yurtlarımızın kapasitesi, öğrencilerimize sunulan hizmetler ve yurtların fiziki şartları üzerinde duruldu. Rektörümüz, Merkez Yerleşkemizde yapımı kısa bir süre önce tamamlanan, 30 dönümlük alan içerisinde kurulan ve tüm Fakültelerimize yürüme mesafesinde yer alan KYK yurdu için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkürlerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a ve Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’a teşekkürlerini iletti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.