Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektörümüz’den Türk Alman Üniversitesi’ne Ziyaret

Geleceğe Açılan Köprü" sloganı ile kurulan üniversitemiz, iki yıldır sürdürdüğü üniversite ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Üniversite kampüs çalışmaları kapsamında şu ana kadar birçok üniversiteyi ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Akdoğan son olarak Türk Alman Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Rektörümüz ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımızı Türk Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat ve Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. A. İzzet Furgaç üniversite kampüsünde karşıladı. Ardından Rektörümüz ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız üniversitenin kampüs alanında incelemelerde bulunarak, üniversite kampüs çalışmaları için notlar aldı.