Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2024

“Sessiz Yaşadım Kim Beni Nereden Bilecek?" Adlı Belgesel Gösterimi Yapıldı

Bandırma Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Dr. Yakup Toktay’ın yönetmenliğini üstlendiği, Bandırmalı şehidimiz Mehmet Günenç'in anısının ve kahramanlık öyküsünün anlatıldığı "Sessiz Yaşadım Kim Beni Nereden Bilecek?" adlı belgesel gösterimi yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz'un katılımıyla gerçekleşen belgesel gösteriminde, Mehmet Günenç'in yaşamı ve kahramanlığı izleyicilere aktarıldı. Günenç, gönüllü olarak katıldığı savaşta ileri gözetleyici topçu subayı olarak görev yapmış ve kendisini feda ederek sayısız can kurtaran kahramanlığının anlatıldığı belgeselde, izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gösterime giren belgesele, şehit Mehmet Günenç’in hayattaki tek yeğeni Faruk Kayapalı, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Selçuk Baş, Şehit Mehmet Günenç Lisesi Müdürü Bülent Kandemir, Üniversitemiz personeli, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.