Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Sosyal Hizmet ve Girişimcilik Konulu Konferans Düzenlendi

Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Topluluğumuz tarafından “Sosyal Hizmet ve Girişimcilik” konulu konferans düzenlendi.

Öğrenci Yaşam Merkezi Mor Salon'da düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Şahin, Koyuncu Şirket Grubu Sosyal Hizmet Uzmanı Akın Davut Koyuncu ve Özel Gelişim Şirket Grubu Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Arabasüren katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan konferansın açılış konuşmasını Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yıldız gerçekleştirdi. Program Prof. Dr. Fatih Şahin’in sosyal hizmet alanında kariyer planlamasına dair yaptığı konuşma ile devam eti. Hüseyin Arabasüren ise konuşmasında mesleki girişimcilik konusunu ele aldı. Akın Davut Koyuncu da girişimciliğe dair başarılı iş adamlarından ve kendi yaşamından örnekler vererek öğrenciler arasında farkındalık oluşturdu.

Konferans sonunda öğretim üyelerimiz tarafından davetli konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.