Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024

Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimizden Sosyal Sorumluluk Projesi

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimiz “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” dersinde hazırlamış oldukları materyalleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya Ortaokulun” a beden eğitimi ve spor derslerinde kullanılması amacıyla bağışladı.

Öğrencilerin sadece teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı bulmakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışlarını da güçlendirmelerine olanak tanıyan projede emeği geçen tüm öğrencilerimize ve projeye sağladıkları katkılardan dolayı Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar’a, Ders Sorumlusu Doç. Dr. Bekir Çar’a, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Kurtoğlu’na ve teşekkür ederiz.