Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024

Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bihter Şahin’in ev sahipliği yaptığı törene; Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve kıymetli eşi, Susurluk belediye Başkan Vekili Alev Çoban Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz, akademik ve idari personelimiz, basın mensupları, öğrencilerimiz ve kıymetli yakınları katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açış konuşmasını Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bihter Şahin gerçekleştirdi. Selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, mezun öğrencilerimize hitaben “Unutmayınız ki, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, Üniversitemiz sizin her zaman ikinci yuvanız olarak kalacaktır. Sizlere ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” ifadelerini kullanarak meslek yaşamlarında başarılar diledi. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken de öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulunarak mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulumuzu birincilikle bitiren Gıda İşleme Bölümü Öğrencimiz Seda Boyar da heyecanını ve mutluluğunu dile getirdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalardan sonra bölümlerini birincilikle bitiren öğrencimiz Seda Boyar tarafından tüm mezun öğrencilerimiz adına kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi ve plaket takdim törenine geçildi. Üniversitemizi derece ile tamamlayan öğrencilerimiz, teşekkür belgelerini ve plaketlerini Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve protokol üyelerinin elinden aldı. Teşekkür belgesi ve plaket takdimlerinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bihter Şahin ve Öğretim Üyelerimiz tarafından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Keplerin havaya fırlatılmasıyla büyük bir coşkuyla son bulan tören, fotoğraf ve video çekimleriyle unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Bölüm ve programlarını başarıyla tamamlayan, meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.