Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

ÜNİVERSİTEMİZ YENİ KURULAN BİLİŞİM ALT YAPISI İLE GÜÇLENDİ

Türkiye’nin en genç devlet üniversitelerinden olan Üniversitemiz, alt yapısını güçlendirme yolunda çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda Üniversite bilişim altyapısının en önemli unsurlardan biri olan sistem odası oluşturularak, sunucu bilgisayar, internet ve yerel ağ üzerinden verilen tüm hizmetler üniversitemiz bünyesinde, sağlıklı, hızlı ve etkin bir şekilde verilmeye başlandı.

Ayrıca 122 adet güvenlik kamerası kurlumu ve güvenlik izleme merkezi kurularak Üniversitemizde güvenli yerleşkeler oluşturulması yolunda önemli bir alt yapı çalışması da tamamlanmış oldu.

Yukarıda belirtilen önemli altyapı yatırımları ile birlikte Üniversitemizin “bandirma.edu.tr” alan adına ek olarak “banu.edu.tr” alan adı kullanıma da geçildi. Ayrıca yeni kurulan sunucu altyapısı ile birlikte, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin yeni web sitesi ve yenilenen sosyal medya hesapları da yakında öğrencilerimiz ve tüm paydaşlarımızın kullanıma sunulacaktır.