Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

ÜNİVERSİTEMİZDE “BALIKESİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI’NI” AĞIRLADIK

Üniversitemizde yapılan sektöründe tecrübeli isimler ile öğrencileri bir araya getiren etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Üniversitemiz Maliye Topluluğu tarafından özel sektörün önemli iş kollarından biri olan “serbest muhasebeci mali müşavirleri” daha yakından tanımak için bir konferans düzenlendi. Konferansa Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Başkanı Metin Yalçın ve SMMM Nüvit Erten katıldı.

Konferansta Balıkesir SMMM Oda Başkanı Yalçın ve SMMM Nüvit Erten serbest muhasebeci mali müşavir mesleği hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdi.

Öğrencilerin soruları ile katıldığı konferans topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.