Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019

Üniversitemiz Öğrencilerine Yönelik Olarak Merkez Yerleşkemizde Düzenlenen “B17 Gençlik Festivali” Başladı

Üniversitemizin geleneksel olarak düzenlediği “#B17 Gençlik Festivali, birbirinden güzel etkinlikleriyle Merkez Yerleşkemizde başladı.

Kültür, sanat ve spor etkinliklerine, sosyal aktivitelere ve ödüllü yarışmalara ev sahipliği yapan “#B17 Gençlik Festivali”nin ilk gününde, Ölü Ozanlar Derneği Film Gösterimi, BANÜ’de Spor Amatör Spor Fotoğrafçılığı Sergisi, Nasıl Başardılar Söyleşisi, Basketbol Rektörlük Kupası Final Maçı, PUBG Mobile Campus Cup Final Karşılaşması, Gaming e-Spor Zirvesi, Tenis Rektörlük Kupası Final Maçı, Konuşmalar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi Gösterisi, Big Band Orkestrası Pop Müzik Konseri, BKM. OKL. ve EĞT. MRK. Bölge Bando Komutanlığı ve BANÜ Müzik Topluluğu’nun Unplugged Dinletileri gerçekleşti.

3 Mayıs Cuma da gün boyu sürecek olan festivale, tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.