Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Üniversitemizde “Deneyimli Zihinlere Yenilenme Programı” Düzenleniyor

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi akademisyenleri tarafından 16 - 20 Ekim 2023 tarihleri arasında 60 yaş ve üzeri bireylere yönelik “Deneyimli Zihinlere Yenilenme Programı” düzenlenecektir.

Programda birinci gün Sosyal Hizmet Bölümümüz tarafından “Yaşlılarla Sosyal Hizmet”, ikinci gün Hemşirelik Bölümümüz tarafından “Başarılı Yaş Almak”, üçüncü gün Beslenme ve Diyetetik Bölümümüz tarafından “Sağlıklı Yaşlanma ve Beslenme Şenliği”, dördüncü gün Yazılım Mühendisliği Bölümümüz tarafından “İlerleyen Yaşlarda Teknoloji” ve beşinci gün Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz tarafından “Yaşlılık ve Egzersiz” temalı program yer alacaktır.

Bandırma’da yaşayan 60 yaş üstü tüm bireylerin davetli olduğu programda katılım 30 kişi ile sınırlıdır. Program hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için aşağıdaki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Tel: 0266 717 01 17

Dahili: 4536 / 4526