Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2024

Üniversitemizde Dumansız Kampüs Uygulaması

Personel, öğrenci ve ziyaretçilerimizin dumansız hava soluma hakkını teslim etmek ve istemsiz sigara dumanının zararlı etkilerinden korumak amacıyla Üniversitemizin tüm yerleşkeleri “Dumansız Kampüs” ilan edilmiştir.

Öğrenci yaşamının vazgeçilmez bir parçası olan üniversite kampüsleri, sadece eğitim ve akademik faaliyetler için değil, aynı zamanda öğrencilerin sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeleri ve çevreye duyarlı bir tutum geliştirmeleri için de ideal bir ortam sağlamalıdır. Bu nedenle Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak, Dumansız Kampüs felsefesini benimsiyor, öğrencilerimize ve personelimize daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyoruz.

Sağlıklı yaşam alışkanlıklarının teşvik edildiği Dumansız Kampüs, öğrencilerimize ve personelimize sadece akademik değil, aynı zamanda kişisel gelişimleri için de destekleyici bir ortam sunmaktadır.

Türkiye’de her 6 dakikada 1 kişi tütüne bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Bu nedenle kampüslerimizi daha sağlıklı, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir yer haline getiriyoruz ve sizleri de sigarayı bırakarak sağlıklı bir yaşama adım atmaya davet ediyoruz.

Eğitim ve bilimin ışığında, Dumansız Kampüs'ün bir parçası olarak, gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir dünya bırakma yolunda adım atmış oluyoruz. Dumansız Kampüs uygulamamız sayesinde, daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için öğrenci, personel ve ziyaretçilerimizin desteğine güveniyoruz.