Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2024

Üniversitemizde "Pet Hayvancılık Sektörü Öğrenci Buluşması" Düzenlendi

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulumuz tarafından "Pet Hayvancılık Sektörü Öğrenci Buluşması" düzenlendi.

Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda tertip edilen etkinliğe, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ensar Erel, Veterinerlik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mikail Arslan ve öğrencilerimiz katıldı.

Türkiye’nin önde gelen pet hayvancılığı markalarından biri olan Anadolu Pet-Hill’s'in Marka İletişim ve Pazarlama Yöneticisi İrem Demirci ile Bilimsel İletişim ve Pazarlama Uzmanı Başak Karabınar, etkinliğe davetli konuşmacı olarak katılarak sektördeki deneyimlerini paylaştılar. Etkinlikte, Pet-Hill’s'in ürün portföyü, sektördeki gelecek planları ve mesleğin kariyer basamaklarına dair bilgiler aktarıldı.