Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2024

Üniversitemizde Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Sporu toplumun her kesimine ulaştırmayı ve teşvik etmeyi hedefleyen Üniversitemiz, ülkemizin en son teknolojiyle donatılmış modern spor tesislerinden biri olan BANÜ Spor Vadisi’nde üniversite içinden ve dışından sporseverlere hizmet sunmaya devam etmektedir.  Modern tesisleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle spor kültürünü yaygınlaştırarak öğrencilere ve topluma sağlıklı yaşam fırsatları sunmaya devam eden Üniversitemiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından BANÜ Spor Vadisi’nde düzenlenen ve üç gün boyunca süren Veteranlar Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın final müsabakalarına Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz da katılım sağladı. Ödül töreninde konuşan Rektörümüz, “Spor Dostu Kampüs Projesi” kapsamında birçok sportif etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’na Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Karakoyun, 22. Dönem Milletvekillerinden Sedat Pekel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu ve sporseverler katıldı.

Seyir zevki yüksek bir organizasyon olan turnuvada başarı gösteren sporculara madalyaları, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, 22. Dönem Milletvekillerinden Sedat Pekel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yağmur Akkoyunlu ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Serkan Necati Metin tarafından takdim edildi.