Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2024

Üniversitemizde “Yazar Çizer Penceresinden Yaratım Süreçleri” Konulu Konferans Düzenlendi

"Türkiye Yüzyılının Başında" seminer serimiz kapsamında Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz tarafından “Yazar Çizer Penceresinden Yaratım Süreçleri” konulu konferans düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonumuzda düzenlenen konferansa, İllüstratör/Yazar Öğr. Gör. Çağrı Odabaşı konuşmacı olarak katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kürsüye çıkan davetli konuşmacımız İllüstratör/Yazar Öğr. Gör. Çağrı Odabaşı, özellikle 6 yaş altı çocuklara yönelik yazdığı ve resmettiği kitapların yaratıcı süreçlerini ve bu süreçte edindiği tecrübelerini paylaştı.

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşen konferans, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eylem Güzel tarafından davetli konuşmacımız İllüstratör/Yazar Öğr. Gör. Çağrı Odabaşı’na verilen teşekkür belgesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.