Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizden Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek'teki Liselere ''Tercih ve Tanıtım Günleri''

Üniversitemiz ile Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yerleşkelerimizin yer aldığı Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinde bulunan liselere yönelik olarak tercih ve tanıtım günleri düzenlenmeye başladı.

26 Mart- 6 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan ve 30 liseyi kapsayan projeyle 11 ve 12. Sınıfa devam eden lise öğrencilerine yönelik olarak meslek ve tercih rehberliği ile üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirilmekte.

Meslek ve tercih rehberliği ile üniversitemizin tanıtımının yapıldığı proje çalışmasının ilk gününde Enerjisa Bandırma Fen Lisesi, Kemal Pireci Anadolu Lisesi, Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek 11 ve 12. Sınıflardan oluşan yaklaşık 450 öğrenciye üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında gidilen okullarda, meslek ve tercih rehberliği sunumunu üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman yaparken, üniversitemizin genel tanıtımı ise Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nden Meltem Dengiz tarafından gerçekleştirildi. Liseli öğrencilerin üniversitemiz ile ilgili soruları ise Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek tarafından cevaplandırıldı.