Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024

Üroloji Kliniğimiz RIRS Kursunu Başarıyla Tamamladı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi, üroloji alanında eğitim ve araştırmalara destek vererek sağlık sektöründe kaliteli hizmetin sürdürülmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği, Balıkesir ve Çanakkale'den gelen üroloji uzmanlarına yönelik Retrograd Intrarenal Cerrahi (RIRS) kursunu başarıyla tamamladı.

Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Aykut Başer tarafından verilen kursta katılımcılara, teorik bilgilerin yanı sıra cerrahi prosedürlerin uygulanması konusunda da eğitim verildi. Modern ürolojik cerrahi tekniklerinin öğrenilmesi ve deneyimlenmesi amacıyla düzenlenen eğitim programı, pratik becerilerin geliştirilmesi ve yenilikçi cerrahi tekniklerin öğrenilmesi fırsatı sundu.