Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024

Yemenli Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizde eğitim gören uluslararası misafir öğrencilerimiz, Yemenli Öğrenciler Derneği Başkanı Esmail Alreyashi ve Başkan Yardımcısı Alqsam Ezzaddin, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette uluslararası öğrencilerimiz, bugüne kadar göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Rektörümüze teşekkürlerini iletti.

Ziyaretleri için Yemenli öğrencilerimize teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz ise, uluslararası misafir öğrencilerimizin daima yanında olacaklarını belirterek, onların ülkeleri ile Türkiye arasında kültür elçisi görevini üslendiklerini söyledi.

Ziyaret sonunda uluslararası misafir öğrencilerimiz, Rektörümüze teşekkür plaketi takdim etti.